Individuele begeleiding door een ervaren levenscoach

Natuurlijk kun je het vaak ook wel zelf. Maar met individuele begeleiding van een ervaren levenscoach loop je zoveel sneller weer lekker je eigen levenspad. Zo krijgt je leven (weer) kwaliteit en glans. Het is echt zonde als je zelf blijft modderen, terwijl een ervaren coach de katalysator is om sneller, meer geluk in je leven te ervaren. Het is een kleine investering, vooral in tijd en inzet, met een heel groot effect!

Wil jij écht voluit leven?

Persoonlijke groei door individuele begeleiding door een ervaren levenscoach

Als ervaren coach werk ik sinds 2010 met veel plezier mensen die meer kwaliteit en geluk in hun leven zoeken. Mijn persoonlijke stijl, opleiding en ervaring blijken bijvoorbeeld heel goed te passen bij:

Kortom, mensen die echt, voluit willen leven, maar die merken dat er iets in de weg zit. En soms weten ze eigenlijk niet eens wat. Dan gaan we samen op zoek.

Het zit al in je en ik help je om het eruit te halen

In 2008-2010 heb ik mijn personal-coachopleiding gedaan, een mix van Oosterse en Westerse wijsheden – Zijn en Worden. Ik ga dan ook niet alleen met je op zoek naar wat je wilt veranderen, maar ook naar wie jij ten diepste bent en wat je van binnenuit drijft.

Esther Hasselman Coaching & Training

“De natuur heeft geen haast, maar alles wordt volbracht.”

Ik werk buiten in de natuur waar het kan en binnen (of online) als het moet.

Innerlijke drijfveren onderzoeken met een ervaren coach

Methoden / werkvormen:

individuele begeleiding door een ervaren NOBCO-coach

Ik ben NOBCO/EMCC-coach en werk volgens de ethische code en richtlijnen van deze beroepsvereniging.

Liberi - hulp bij stress en burn-out

Ik werk samen met Liberi, m.n. voor organisaties en hun werknemers.