Eenvoudig stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®

Stress verdwijnt met PSYCH-K® en belemmerende overtuigingen worden eenvoudig overschreven door helpende overtuigingen met behulp van PSYCH-K®. De bewijzen stapelen zich op – zowel in mijn praktijk als in mijn eigen leven: PSYCH-K® is verbluffend eenvoudig en doeltreffend! Zoals bioloog Bruce Lipton zegt: het kost slechts 5 minuten.

Je hoeft er niet mee te leren leven!

“Zo ben ik nu eenmaal,” is verleden tijd …

Stress en belemmerende overtuigingen transformeren met PSYCH-K®

Enkele voorbeelden van succesvolle transformaties met PSYCH-K®:

  • Vliegangst en spinnenfobieën verdwijnen;
  • Perfectionisme maakt plaats voor vrijheid en ontspanning;
  • Onzekere mensen gaan stralen en hebben zelfvertrouwen;
  • Chocolade- en suikerverslavingen worden doorbroken;
  • Goede voornemens worden duurzame veranderingen.

Minder beren op de weg, minder eisen stellen aan jezelf en je omgeving.

Meer vertrouwen in jezelf en anderen.
Meer ontspanning, levenslust en positieve energie!

Met ons hoofd weten we wel hoe we lichter en vrolijker door ons leven kunnen leren wandelen. Toch blijkt dit in de praktijk vaak makkelijker gezegd en gedaan, omdat ons onderbewuste vaak andere ideeën heeft over wat wenselijk is; dit is primair gericht op veiligheid en het is in de regel nogal behoudend. En dat onderbewuste trekt meestal aan het langste eind, want het is veel machtiger dan we zouden willen. Denk maar aan de ijsberg – het puntje boven het water is ons bewuste en het deel onder water ons onderbewuste.

PSYCH-K® is een techniek waarmee je positieve intenties direct in je onderbewuste installeert. Geen affirmaties, geen hypnose. We gebruiken kwantum, braingym en ons eigen vermogen om niet alleen te bedenken wat je niet wilt, maar vooral te werken met wat je wél wilt. Na de sessie hoef je niet thuis te oefenen, het is meteen gedaan. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je je deze nieuwe vrijheid, dit ontsloten potentieel, gaat benutten door actiestappen te zetten.

ijsberg - het onderbewuste is het deel onder water

PSYCH-K® en stress in mijn eigen leven

Ik heb een keer een fietsongeluk gehad in Delft en sindsdien was ik gestrest als ik in Delft fietste. Ik reed erg voorzichtig, remde bij ieder wissewasje en had er een angstig gevoel bij.

Wat ik wel wilde, was ontspannen en met gemak fietsen in Delft.

Ik was er klaar voor en voelde me goed bij het idee om dit direct in mijn onderbewuste aan te passen. Ik heb de gewenste overtuiging ‘Ik fiets ontspannen en met gemak door Delft’ in mijn onderbewuste gezet met PSYCH-K®.

Mijn actiestap was om weer in Delft te gaan fietsen en dan te letten op hoe het voor mij was. Dat was de volgende donderdag zover. Mijn partner vroeg ’s avonds hoe het was gegaan. Ik was helemaal vergeten dat ik zo’n stress had gehad, ik had nergens op gelet! Ik had ontspannen en met gemak gefietst in Delft. (Dat is overigens nog steeds het geval, ik heb sindsdien talloze keren gefietst in Delft.)

De Biologie van de Overtuiging

Bruce Lipton, auteur van het boek De biologie van de overtuiging, gebruikt PSYCH-K® in zijn dagelijks leven. Lipton heeft als celbioloog baanbrekend werk gedaan op het gebied van DNA en epigenetica (epi = rondom) . Hij toont in zijn boek aan dat DNA niet allesbepalend is. In tegendeel: de omgeving bepaalt hoe een gen, cel of organisme zich ontwikkelt. Hij toont aan dat onze – belemmerende of ondersteunende – gedachten direct invloed hebben op onze mentale en fysieke gezondheid. Hij heeft met PSYCH-K® zijn eigen overtuigingen, en daarmee zijn leven, veranderd.

Placebo-effect

In onderzoeken naar medicijnen blijkt dat mensen die denken dat ze het echte middel hebben gekregen, heel vaak echt genezen. Wat vertelt dit ons? Dit vertelt ons dat als we geloven dat iets helend werkt, dat inderdaad zo is.
Positieve overtuigingen hebben een positief effect.
Dokter Lissa Rankin merkt in onderstaande TED-talk op dat onderzoekers al heel lang – zonder succes! – proberen te bewijzen dat het placebo-effect niet bestaat. Ze geeft er talloze voorbeelden van.* Dus laten we onze geesteskracht gebruiken om gezond en gelukkig te worden en om de wereld een beetje mooier te maken!

*) Bruce Lipton presenteert in zijn boek De biologie van overtuiging ook een hele serie onderzoeken en anekdotes die het placebo- en nocebo-effect aantonen,

Je Overtuigingen worden je Gedachten
Je Gedachten worden je Woorden
Je Woorden worden je Daden
Je Daden worden je Gewoonten
Je Gewoonten worden je Waarden
Je Waarden worden je Bestemming

(Mahatma Gandhi)

Wil jij ook stress transformeren met PSYCH-K®?

Tijdens mijn coachsessies

Ik stel PSYCH-K® voor tijdens mijn coachsessies, wanneer ik denk dat dat effectief zal zijn. We transformeren de stress en belemmerende overtuigingen dan buiten in de natuur of online op zoom. Als er meer nodig is, kunnen we een speciale PSYCH-K®-sessie afspreken (binnen of online).

Specifiek PSYCH-K®

Ik werk op locatie en online. De eerste keer werk ik altijd op locatie, daarna is de keuze aan jou.

Meestal zijn er enkele sessies nodig, omdat na transformatie van het ene, het andere zichtbaar wordt. Een beetje zoals je een ui afpelt en uiteindelijk bij de kern komt.