PSYCH-K® Introductiesessie

Je kunt PSYCH-K® zelf leren toepassen, zodat je zelf, op ieder moment, jouw stress en belemmerende overtuigingen kunt transformeren. Dit is superkrachtig! En misschien wel het ultieme doel van iedereen die deze methode kent en toepast. Misschien is het heel nieuw voor je en wil je eerst even je grote teen in het bad steken voordat je erin plonst. Dan kun je een speciale PSYCH-K® introductiesessie doen.

De introductiesessie is een speciale PSYCH-K® sessie

Het is een ‘gewone’ PSYCH-K® sessie, maar je krijgt een paar extraatjes. We gaan aan de slag met jouw vraag of thema, zoals we dat bij elke PSYCH-K® sessie doen. Je krijgt dus wat uitleg en we gaan aan de slag, zodat je kan ervaren hoe PSYCH-K® werkt. De sessie duurt net als altijd 90 minuten en we ronden de sessie af zoals een normale sessie, met een actiestap en eventueel een vervolgafspraak. Maar je krijgt nog wat meer:

  • Ik vertel wat meer en er is wat meer ruimte voor vragen over de methode en de filosofie erachter;
  • De intentie is dat je de transformatieprotocollen die je in de basisworkshop aanleert, allebei al een keer kunt ervaren tijdens de introductiesessie;
  • Je krijgt het boekje van opleider De Werff – ‘Neem de REGIE over jezelf!’ mee naar huis;
  • Als je je na de introductiesessie aanmeldt voor de basisworkshop, ontvang je 75 euro korting op de workshop.
PSYCH-K® introductiesessie is altijd op locatie

PSYCH-K® introductiesessies doen we altijd op locatie

Omdat we samen in één ruimte werken, kun je het proces ervaren zoals je het in de workshop aangeleerd krijgt. Zo ben je helemaal voorbereid voor de basisworkshop bij De Werff.

“Het ‘geheim van het leven’ is GELOOF. In plaats van genen, zijn het onze overtuigingen die ons leven controleren. PSYCH-K® is een reeks eenvoudige, zelfbevorderende processen om je overtuigingen en percepties te veranderen die je leven op cellulair niveau beïnvloeden.”

(Bruce Lipton, celbioloog en schrijver van ‘De biologie van de overtuiging’)

Engels (origineel): “The ‘secret to life’ is BELIEF. Rather than genes, it is our beliefs that control our lives. PSYCH-K® is a set of simple, self-empowering processes to change your beliefs and perceptions that impact your life at a cellular level.”

Mijn eigen ervaring

De PSYCH-K® basisworkshop is een driedaagse en vraagt dus best een investering. Heel goed besteed geld, als je het mij vraagt. Want PSYCH-K® is een fantastische manier om de regie over jezelf en je leven te krijgen. Zelf begon ik direct aan de workshop en werd ik de eerste keer een beetje overvallen door de veelheid ervan. Ik heb hem daarom enkele maanden later herhaald (en veel bijgeleerd!). Als ik het over mocht doen, had ik eerst een PSYCH-K® introductiesessie gedaan.

Praktisch

De PSYCH-K® introductiesessie duurt 90 minuten en kost 242 euro inclusief BTW (inclusief het boek ‘Neem de REGIE over jezelf en 75 euro korting op de basisworkshop).

We werken op locatie, in de regio Rotterdam – Den Haag.